Het verhaal achter NUEVO...

NUEVO is opgericht in 2019. Na verschillende (online) marketing opleidingen en het starten van een eigen succesvolle online onderneming naast mijn studie is het idee ontstaan om ook andere bedrijven te gaan ondersteunen in hun groei door middel van innovatieve online marketing strategieën. 
 
Ik hou van de effectiviteit en de groei die je kunt realiseren door middel van online marketing en heb hier door de jaren heen dan ook veel in geïnvesteerd voor mijn eigen onderneming. Door de kennis die ik in deze tijd heb opgedaan weet ik wat wel en wat niet werkt in online marketing. Een marketing funnel met Facebook blijkt in veel gevallen de meest effectieve en kostenefficiënte manier om groei te realiseren voor je onderneming. Dit is ook waarom ik mij hierin ben gaan specialiseren en zo verschillende bedrijven heb kunnen ondersteunen met een online strategie. Maar met NUEVO willen we nog verder gaan dan simpelweg ondersteuning bieden en leads aanleveren.
 
NUEVO staat namelijk voor vernieuwing! Een nieuwe tijd, dus een nieuwe aanpak! Anno 2020 is een gedegen online marketing, advertising en acquisitie strategie een absolute MUST voor het voortbestaan van je onderneming in welke branche dan ook. In een wereld waar alle ontwikkelingen (zeker op online gebied) elkaar steeds sneller opvolgen laat je veel potentieel liggen wanneer je hier niet op inspeelt. Het is dus zaak om telkens te blijven vernieuwen en nieuwe technologieën te omarmen. Dit is wat NUEVO voor jou kan betekenen. Wij ontwikkelen systemen met alleen de nieuwste online technologieën waarmee we je zoveel mogelijk werk uit handen nemen en er niet alleen leads aangetrokken worden maar ook voor wordt gezorgd dat de processen daarna zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn om tijd te besparen en hogere conversies te behalen. 
 
Momenteel verlenen wij onze diensten met succes aan verschillende bedrijven. Voornamelijk in de financiële en vastgoedsector. Ons team bevat een online marketeer, een data analist en een vormgever. Wij gaan altijd voor een win-win situatie. Verwachten we dat we geen uitzonderlijk resultaat voor je kunnen behalen met onze systemen, dan gaan we niet met je in zee! Wil jij weten of en hoe we je kunnen helpen? Neem dan contact op voor een gratis strategiegesprek!
Favicon

neem contact op!

Op zoek naar een specialist in online marketing? Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend strategiegesprek!

kantoor

Lange Nieuwstraat, Tilburg, 5041DB

vragen?

info@nuevomarketing.nl