Ons systeem is gebaseerd op:

Leadgeneratie
leadnurturing
Data analyse
content marketing

Leadgeneratie

Door middel van online adverteren worden leads gegenereerd. Wij proberen hierbij de kosten zo laag mogelijk te houden door veel te testen en bij te sturen. Zo realiseren we een hogere ROI.

Leadnurturing

Een gedeelte van de leads zal niet direct converteren. Meestal hebben leads minimaal zo'n 8/9 contactmomenten nodig. Hiervoor wordt leadnurturing toegepast. Met behulp van chatbots, e-mail marketing en andere automatiseringstools worden leads betrokken en alsnog geconverteerd. Hier zit het geld!

Content Marketing

Zonder kwalitatieve content kun je geen online marketing uitvoeren. Wij kunnen de creatie van deze kwalitatieve advertentie content uit handen nemen. Denk aan video's en ander kwalitatief beeldmateriaal. 

Data analyse

Wij baseren onze beslissingen uitsluitend op data. Hiervoor maken wij gebruik van een systeem dat alle data uit campagnes en funnels nauwkeurig vastlegt en zorgt voor een overzicht waarmee wij toekomstige activiteiten kunnen aansturen. Zo zorgen we voor de beste optimalisatie en de hoogste ROI.

Meer weten?

social media management

Social media content en het bijhouden van de sociale media kanalen kan uit handen genomen worden. Echter ligt hier de focus van ons systeem niet en doen wij het liefste waar wij het meeste resultaat mee kunnen behalen. Wij hanteren hierin daarom een aantal vaste pakketten. Vraag voor meer informatie.

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per klant en hangt eveneens af van de voorkeuren van de klant. Er zijn namelijk meerdere manieren om hetzelfde resultaat te bereiken. In een kennismaking en strategisch gesprek gaan wij een op maat gemaakt systeem bepalen voor jouw onderneming. 

Ook dit verschilt per klant en is afhankelijk van de voorkeuren. Tijdens het strategiegesprek wordt de uiteindelijke investering bepaald. Houd minimaal rekening met een investeringsbedrag van 500 euro.

Nee. Het komt nog wel eens voor dat een potentiële klant geen goede fit blijkt te zijn. Dit kan zo zijn wanneer wij denken je business niet te kunnen laten groeien met ons systeem. Of wanneer je onderneming niet de juiste capaciteiten heeft. 

Wij zijn altijd op zoek naar versterking! Denk jij dat je de juiste skills hebt? Neem dan even contact met ons op!